Viewing entries in
Sallader

Comment

Vi har börjat med DELIVERY

Ibland så är man sugen på en av våra sallad, pasta eller pizza rätter men är kanske upptagen med jobbet, barnen eller orkar bara inte gå ut. Vi har hittat perfekta lösningen, hela våran meny hittar ni på Foodora som levererar med sina fantastiskt duktiga och trevliga cykelbud - flexibelt och miljövänligt. Foodora leverera endast 2-3 km radius från restaurangens adress.    

Du kan klicka på ikonen nedanför eller så hittar du information i: Kontakt Info 

 


   Comment

FUN FACT

Comment

FUN FACT

Det finns inte många nationer som kan säga deras nationalrätten har blivit ett internationellt fenomen . Italien har två sådana rätter , pasta och naturligtvis pizza. Båda är kända över hela världen. 

1843 beskrev Alexandre Dumas olika sorters pizzafyllningar. För att hedra Italiens drottning Margherita av Savojen, skapade kocken Raffaele Esposito i juni 1889 "Pizza Margherita", en pizza garnerad med tomater, mozzarellaost och basilika, som skulle representera färgerna i Italiens flagga. Han var den förste att lägga till ost. Det exakta händelseförloppet varigenom de många smaksatta tunnbröden i antikens och medeltidens Medelhavsregion blev 1900-talets populära maträtt är inte fullständigt utrett.

 

Comment

Comment

Nästa station......stans bästa pasta och pizza

Nu har de snart gått en vecka sen vi öppnade dörrarna på Flames. De har gått otroligt bra med super nöjda kunder, vi har fått otrolig bra feedback. Fastän vi haft ett jätte tråkigt väder så har folk kämpat sig in till stan för att prova på våran meny. Vi strävar efter att att bli stans bästa pasta och pizza ställe. Följ oss och håll koll på alla nya erbjudande 

 

Comment